Intuitive arbejdsmetoder

Der findes 4 forskellige typer af intuition - de fleste af os har mindst af én eller to af typerne. Jeg har en del af hver type - men mest af de 2 første. De 4 typer:

Følelsesmæssig Intuition:
Er når man nemt tuner ind på andres følelsesmæssige tilstand og ofte får en fysisk reaktion som f.eks. ondt i maven. Mange af os kender situationen, hvor man kommer ind i et rum med mennesker og straks mærker, at der er et eller andet galt. Som følelsesmæssig intuitiv (som jeg er) mærker jeg andres følelser ret stærkt. I en terapi kan jeg sammen med den person, der sidder foran mig  finde ind til, hvad der ligger bag følelserne og nogle gange også hvilke fysiske eller psykiske symptomer, der er direkte forbundet med en følelse. Personen kan så arbejde videre med følelsen og få den forløst og derved påvirke sit helbred. - Den metode benytter sig mest af KLARFØLELSE til at opdage ubalancer i den fysiske krop og til at afdække underliggende følelsesmæssige årsager til smerter og sygdom.

Mental Intuition:
Er når man opfanger intuitiv energiinformation igennem tankerne, får en fornemmelse omkring noget eller hører en indre vedholdende stemme. Som mental intuitiv (som jeg også er) får jeg mange oplysninger i en psykoterapi, som tanker der lige pludselig dukker op og ikke vil gå væk. Så tricket for mig ér, at sige de tanker højt for at tjekke, om der er noget om de fornemmelser, jeg får. Derved giver jeg også personen et redskab til at arbejde videre med et problem på et nyt niveau. Det er ikke dét, der sker med os, der giver os størst problemer, men dét vi tænker om det. – Denne  metode benytter sig mest af KLARHØRELSE til at høre energiinformationer både med det ydre og det indre øre (indre stemme) og af KLARVIDEN til intuitiv viden om energiinformationer.

Fysisk Intuition:
Er når man opfanger energiinformationer fra en anden person i sin egen krop. Man mærker den andens smerte i sin egen krop som om, det er ens egen. Det oplever jeg også af og til i mine psykoterapier. Hvilket kan føre til større dybde i terapien. Fysisk intuitive er særligt knyttet til krystaller, helbredende urter, blomsteressenser og æteriske olier, de ting benytter jeg mig ikke af i mit arbejde. - Den metode benytter sig mest af VIBRATIONSFØLSOMHED til at tune ind på energiinformationer i Kroppen, chakrene, meridianerne og auraen.

Spirituel Intuition:
Er når man modtager energiinformation igennem sit eget energifelt, f.eks. klarsyn. Spirituelt intuitive fanger ofte tidligere liv og formål med livet. - Den metode benytter sig mest af KLARSYN hvor man i auraen ser billeder af energiinformationer i kroppen.

LivsTerapeuten. All rights Reserved. Design Parylewicz Marketing