Parterapi - få et bedre parforhold

Løs jeres problemer og bliv bedre til at tale sammen.

I vil i løbet af få samtaler mærke en væsentlig bedring i jeres indbyrdes kommunikation.
OG I vil se jeres børn vokse.

Vi tror heldigvis alle, at netop vort parforhold vil vare evigt. Men opdager, at det kun sker, når vi hele tiden arbejder med forholdet og med vores indbyrdes kommunikation og respekt.

Planter, der ikke får vand og pleje vokser enten vildt eller de dør, det samme gør sig gældende for parforholdet. Det, der får parforholdet til at vokse, er kærlighed, varme, opmærksomhed og ikke mindst gensidig respekt.

Bliv opmærksom på, hvornår du begynder at rette din kærlighedsenergi udad eller kede dig i dit parforhold og lukker af for din partner, så jeres forhold visner. Hvis du/I ikke gør noget ved det dér, så ender kærligheden imellem jer med at dø.  

Prioriter at tale sammen om hvordan I hver især har det, og hvad I kan gøre for hinanden og forholdet.

Er I kommet så langt ud, at I har meget svært ved at kommunikere med hinanden, så opsøg en parterapeut, der kan hjælpe jer på rette vej.
Langt de fleste af de par - jeg har talt med - har fået forbedret deres parforhold, og fået fat i kærligheden igen. Andre har fået den afklaring, de manglede, for at blive i stand til at slippe trygheden i at være to og i stedet gå videre hver for sig.

LivsTerapeuten. All rights Reserved. Design Parylewicz Marketing